AnnaGrace

Na talloze wereldsuccessen met Ian Van Dahl, onthult leading lady Annemie Coenen vandaag haar ware ik. Als AnnaGrace wurmt ze zich uit de danspakjes van voorheen en is ze vastberaden een eigen koers te varen.”Als kind al was ik gefascineerd door het Engelse woord ‘Grace'”, aldus de Limburgse.

“Samengevoegd met mijn voornaam voelt deze nieuwe naam aan als een nieuwe huid.”En bij een nieuwe huid hoort natuurlijk ook een nieuw geluid. “Het is niet zo dat ik de dance volledig afzweer,” vertelt AnnaGrace. “Bij Ian Van Dahl schreef en componeerde ik ook al een groot aantal songs en die liggen me nog nauw aan het hart. Als AnnaGrace echter, wil ik het genre verruimen. Dance met de vinger op de pols van het huidige clubgebeuren, zeg maar.”

Een nieuwe naam, een nieuw geluid en een nieuwe platenfirma: met massa’s ervaring uit het verleden en haar dertigste verjaardag in het vooruitzicht, lijkt Annagrace dus helemaal klaar voor een nieuw avontuur. “Het wordt spannend en daar kijk ik naar uit. Vooral omdat ik mezelf als AnnaGrace veel meer zal moeten blootgeven. Ian Van Dahl was een project. Nu gaat het om mij. Al schrikt me dat niet af.”Angst hoeft AnnaGrace zeker niet te hebben, want de fanbase die ze met Ian Van Dahl opbouwde, blijft haar volop steunen. “Nog bijna dagelijks vragen mensen me via het internet hoe het met me gaat. Echt een fantastisch gevoel.Ik hoop dat ik hen met mijn nieuwe single ‘You Make Me Feel’ kan bedanken voor hun blijvende steun.”

bandoptreden
€ 1750
1 x 30 min.
Battle AnnaGrace vs Lasgo
€ 2300
1 x 30 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

AnnaGrace op uw event?

Boek nu

Boek nu AnnaGrace

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

E-mail *

Datum event

Locatie event

Aanvang

Bericht: *