Ann Van Elsen

Ann Van Elsen realiseerde een succesvolle mediacarrière na ‘Miss België’, een verkiezing die de Molse won in de millies. Als radiopresentatrice had ze met Dave Peeters een populaire show op Donna. Later verhuisde ze mee naar MNM en ondertussen is ze één van de populairste stemmen bij Joe. Televisie heeft voor haar geen geheimen, want Ann presenteerde o.a. ‘Supertalent’, ‘Huizenjacht’, ‘De inrichters’, ‘Summerdate’ en ‘Singles’.

Op het podium straalt de ravissante en welbespraakte Ann Van Elsen. Dankzij haar ervaring zet ze moeiteloos elke presentatie naar haar hand en kleurt ze die met haar persoonlijke flair. Een bedrijfsfeest, een publiek- of besloten evenement, de goedlachse, positieve Ann scoort in alle omstandigheden en weet hoe ze het publiek moet inpakken.

presentatie / acte de presence
op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Ann Van Elsen

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Ann Van Elsen

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]