Andy Peelman

Andy kan je van vele fronten kennen.
Naast hoofdrollen in de films ‘De Buurtpolitie: De Grote Geldroof’ en ‘De Buurtpolitie: De Tunnel’, speelde Andy ook gastrollen in ‘Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer’ en ‘Baba Yega: The Movie’.
Op het scherm zie je hem vaak talkshows kleur geven. Andy heeft de deur platgelopen in de talkshow ‘Van Gils & Gasten’ en zijn doortocht als weekgast bij Gert Verhulst en James Cooke in ‘Gert Late Night’ ging ook niet onopgemerkt voorbij.

Tijdens het VTM-programma ‘Boxing Stars’ leert Andy Peelman Marie Verhulst kennen, waarmee hij een duo vormde in het succesvolle tv-programma ‘2 Sterren Restaurant’. Peelman is een geliefde volksmens, die mede dankzij het VTMKZOOM-programma ‘Wa-kandy’, waarin hij dingen uittest, een geliefd gezicht is bij de jeugd.

Hij veroverde verder àlle generaties als ‘Duiveltje’ met zijn speelsheid en sterke stem in The Masked Singer 2020.

Naast zijn vaste waarde in ‘De Buurtpolitie’, heeft Andy met Ze Zeggen Dat – in zijn inmiddels ijzersterk duo met Dina Tersago -, én zijn passage in Later Als ik Groot ben zijn ruimte in de media wel uitgehouwen.

Een gegarandeerde publiekslieveling, nu op jouw event.

 

acte de presence
op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Andy Peelman

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Andy Peelman

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]