Andrea Croonenberghs

Andrea Croonenberghs

Andrea heeft de voorbije 25 jaar heel wat ervaring opgedaan als presentatrice. Meer dan 100 bedrijfspresentaties, voor de meest uiteenlopende sectoren, nam ze al voor haar rekening.

Naast presentatrice is ze ook een gewaardeerd moderator. Soms kiezen bedrijven voor een panelgesprek, waarbij professionals hun mening geven en daarover in debat treden, en dat kan met Andrea als moderator. Door haar omroepwerk boogt ze hiervoor op een ruime ervaring en een brede voorkennis.

Meestal presenteert Andrea in het Nederlands, Frans en Engels, maar ook Duits behoort tot de mogelijkheden. Ze neemt haar tijd om de presentatie zorgvuldig voor te bereiden en ook de dag zelf leidt Andrea het event mee in goede banen. Een congres of jaarvergadering is sowieso een stresserend event voor een organisatie maar als je dan een gefocuste moderator of presentator met oog voor details en timing onder de arm hebt, loopt jouw event gegarandeerd op rolletjes.

presentatie
op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Andrea Croonenberghs

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Andrea Croonenberghs

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]