Amaryllis Temmerman

Amaryllis Temmerman is te boeken bij Philippe Draps Entertainment.

Amaryllis Temmerman is een all-round artieste. Momenteel prijkt ze op 4 van de Vlaamse Ultratop met haar huidige single ‘1 moment’.

In 2008 is Amaryllis te zien als presentatrice op Liberty TV en nieuwsanker bij TV Oost.
Vanaf januari 2009 is ze het nieuwe gezicht van het lifestyle programma Trendiez op RTV en presenteert ze samen met Eveline Hoste en Vincenzo De Jonghe Studio tv Oost.
Vanaf 2010 kan je haar ook aan het werk zien als presentatrice van het literaire programma Bladwijzer op RTV.

In 2011 herneemt ze samen met Lore DeJonckheere de kindervoorstelling Vossenstreken, gebaseerd op de fabels van La Fontaine.

In 2012 komt de single ‘Miljoenen dingen’ op de markt die meteen genomineerd wordt voor radio 2 zomerhit bij beste Nederlandstalige lied. De full CD ‘De tijd is nu’ verschijnt in oktober 2012.

2015 is het jaar dat Amaryllis op tournee gaat met ‘Nijghse vrouwen.’ Samen met Astrid Nijgh, Jackobond en Sabien Tiels brengen ze een hommage aan tekstschrijver Lennaert Nijgh. Tevens gaat ze dat jaar in première met een 3de verhaal van haar kindervoorstelling ‘Prinsesje en de beer.’

2016 : Amaryllis brengt samen met David Davidse de productie ‘In de 14 billekens.’ De geschiedenis van de dancings en de nostalgie van weleer komt opnieuw tot leven. Haar single ‘1 moment’ is opnieuw goed voor een stevige radiohit.

bandoptreden
€ 850
1 x 40 min.
bandoptreden op weekdagen (namiddag)
€ 750
1 x 40 min.
gastoptreden
€ 1050
1 x 40 min. (incl. arrangementen)
live optreden
€ 2250
1 x 75 min. met 4 muzikanten
akoestisch met pianist
€ 975
huwelijksviering met pianist
€ 750

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Amaryllis Temmerman op uw event?

Boek nu

Boek nu Amaryllis Temmerman

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

E-mail *

Datum event

Locatie event

Aanvang

Bericht: *