Aaron Blommaert

Exclusief bij Draps Entertainment

Twintig jaar is Aaron Blommaert nu. En toch heeft hij al een indrukwekkend tv- en podiumparcours achter de rug.

Aaron begon met zingen nog voor hij kon praten. Gefascineerd door alles wat met entertainment te maken heeft, vroeg hij als vierjarig ventje aan zijn ouders hoe je dat doet, op tv komen. Amper zes jaar later was het al zover en stond hij met de band Ketz op het podium van Junior Eurosong. Daarna volgden Ketnet Musical, The Voice Kids.  Sinds twee jaar kruipt hij voor de soap Familie in de huid van de muzikale en mysterieuze Raven, en daarnaast is Aaron te zien in het immens populaire #LikeMe. Op zwoele zomeravonden zorgt hij samen met Laura Tesoro voor een stevige dosis verjonging bij de presentatie van het legendarische Tien Om Te Zien en ook The Voice Van Vlaanderen wordt met Aaron als presentator in goeie muzikale banen geleid.

De voorbije jaren trok Aaron met de band BOBBY Vlaanderen rond. De jongens van BOBBY wonnen heel wat harten en scoorden hits zoals ‘Hey don’t you know’. Vandaag doet Aaron het solo. Met zijn eigen sound en stem brengt hij Nederlandstalige Pop Rock en wil hij doen waar hij als kind al van droomde: zingen en mensen entertainen. ‘Ik wil het publiek honderd procent zien genieten en zo zwetend van het podium stappen. Voor minder doe ik het niet.’

Vanaf de zomer 2023 is Aaron te boeken met zijn live band.

Aaron Blommaert is exclusief te boeken bij Draps Entertainment.

live optreden
op aanvraag
1 x 60 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Aaron Blommaert

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Aaron Blommaert

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]