2 Unlimited

2 unlimited

Het succesvolle duo 2 Unlimited scoorde in de jaren 90 diverse wereldhits waaronder ‘No Limit’, ‘Twilight Zone’ en ‘Get Ready For This’. Deze hits zijn onder meer te horen in films als Any Given Sunday, Final Destination, Space Jam en zijn tot op de dag van vandaag de meest populaire ‘Sports Anthems’ bij het NBA Basketball en de NFL Superbowl.

Wereldwijd zijn er ruim 20 miljoen albums en singles verkocht en behaalde 2 Unlimited goud en platina in élk land. Daarnaast belanden al hun hits op dancecompilaties die 60 miljoen keer over de toonbank gingen. 2 Unlimited is, gemeten naar verkoopcijfers, verreweg het meest succesvolle muzikale exportproduct van de jaren negentig. Ze wonnen dan ook niet verrassend maar liefst 3 World Music Awards als ‘Best Selling Artist of the Year!’.

In 2020 lieten ze nog een verpletterende indruk na op het Dance Music Festival in Kielce, Polen.
Aan hit-munitie dus geen gebrek, op jouw podium!

bandoptreden
op aanvraag
1 x 30 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu 2 Unlimited

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu 2 Unlimited

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]