Eerste album in het najaar voor Niels Destadsbader

Foto: © Tom Van Waeleghem

Het gaat hard voor de 27-jarige presentator/zanger/acteur. Niels Destadsbader is veelzijdig, ambitieus en ontzettend sympathiek. Hij is dan ook een graag geziene gast op tal van evenementen. Samen met zijn live band brengt hij een energieke set en doet hij keer op keer de boel ontploffen.

Niels Destadsbader komt dit najaar op de proppen met zijn allereerste album. Hiervoor slaat hij de handen in elkaar met CNR Records/Mostiko, de platenfirma die ook kleppers als Dimitri Vegas & Like Mike, Regi en Stan Van Samang onder hun hoede hebben. ‘De afgelopen jaren heb ik heel hard gewerkt aan het schrijven van eigen, goeie Nederlandstalige songs. Ik wilde wachten op het juiste moment om die met de mensen te delen. Met de interesse van CNR vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Ik heb hier ongelooflijk veel goesting in’, aldus Niels.

Ook bij platenfirma CNR Records/Mostiko zijn ze erg enthousiast met de komst van hun nieuwe poulain. ‘Niels is een multi-getalenteerde artiest. Hij is van alle markten thuis: acteur, presentator en ook als zanger. Kortom, een artiest zoals we ze bij CNR heel graag zien. We kijken dus ontzettend uit naar deze samenwerking en een succesvolle muzikale toekomst met en voor Niels’.

Als voorsmaakje voor zijn album brengt hij een nieuwe single uit: ‘Vandaag’.

Dit is nog niet alles, want vanaf oktober 2016 kan je hem aan het werk zien in de theaters. Niels Destadsbader klapt uit de biecht, aan u om de kerk in het midden te houden.