The Vicious

live optreden
€ 3650

1 x 75 à 90 min.

The Vicious zijn te boeken bij Philippe Draps Entertainment

The Vicious, your garantee for a smashing party!

 

2016 is het tiende jaar dat The Vicious op het podium staan. Dat vieren ze met een knallende ‘Best of’. De songs die het luidst werden meegezongen en de beats waar het hardst op is gedanst, mixen ze tot een muzikale cocktail zoals enkel The Vicious die kunnen brouwen. De vijf rasmuzikanten en podiumbeesten brengen een energieke show met de gekste meedoe-momenten en andere verrassingen. Dé ongeëvenaarde dansmachine voor u feest of festival!

 

The Vicious speelden de afgelopen jaren talloze concerten in binnen- en buitenland. Van Nederland en Frankrijk tot het verre Libanon. Het grootste compliment is dat ze op heel wat plaatsen meermaals teruggevraagd worden: op de Gentse Feesten, bij het Belgisch Leger, …

 

Hoe dat komt? Omdat een Vicious-optreden elk jaar vernieuwend is. Nieuwe danssensaties, nieuwe meezingers, nieuwe verrassingen. Wat blijft is de aanstekelijke ambiance en ondefinieerbare Vicious-humor van zanger- entertainer Sonny.

 

 

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen.
Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu The Vicious

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

E-mail *

Datum event

Locatie event

Aanvang

Bericht: *