Niels Destadsbader

Niels Destadsbader

Exclusief bij Philippe Draps Entertainment
live optreden
op aanvraag

1 x 75 min.

presentatie / acte de présence
op aanvraag

Niels Destadsbader

Niels Destadsbader is te boeken bij Philippe Draps Entertainment

Begin 2009 schopt Niels het tot de finale van het Vlaamse succesprogramma ‘Steracteur Sterartiest’ waarin acteurs hun kunnen als popartiest laten zien. Vanaf 2009 brengt hij – eerst in samenwerking met Studio100 en later op eigen titel – verschillende singles uit. In 2012 scoort hij met zowel ‘Hou je me vast’ als ‘Helemaal weg van jou’ bescheiden hits. Beide nummers reiken tot in de Vlaamse top 10 en staan wekenlang genoteerd in de Ultratop. De videoclip van ‘Hou je me vast’ wordt op YouTube bovendien in korte tijd ruim 200.000 keer bekeken. Bij de start van 2015 scoort hij zijn eerste nummer 1-hit. Niels staat bovenaan de Vlaamse Ultratop 50 met ‘Dansen’. Ook zijn volgende single ‘Hey Pa’ scoort een nummer 1 en is bovendien integraal te horen in de aftiteling van de tweede Kampioenenfilm ‘Jubilee General’. De zomer van 2016 wordt op gang getrapt met Niels’ nieuwe single ‘Vandaag’, die hij laat horen met zijn live band op heel wat podia in Vlaanderen. De succesvolle zomer krijgt in het najaar een vervolg met een theatertour ‘Niels Destadsbader klapt uit de biecht’.

Op 21 oktober 2016 stelt Niels met heel veel trots zijn debuutalbum voor bij de lancering van de gelijknamige single Speeltijd. Samen met Miguel Wiels, Ronald Vanhuffel, heel wat muzikanten en platenfirma CNR slaagde Niels erin om zijn passie voor muziek weer te geven in deze 13 nummers. Net geen drie maanden later krijgt hij in de wekelijkse rubriek op Q-Music ‘Niels & Wiels’ een gouden plaat overhandigd door Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen. Als gevolg van die Niels & Wiels nummers komt er ook een speciale editie van het album, met o.a. de singles ‘Een Beetje Anders’ en ‘Skwon Meiske’. De plaat staat enkele weken op 1 in de album top-50 en verdient platina. Als kers op de taart wint Niels begin 2017 zijn eerste M.I.A., staat hij in de zomer op Werchter Boutique en wint hij kort daarna Zomerhit met ‘Skwon Meiske’.  Aansluitend op de zomer staat Niels opnieuw op nummer 1 in de Vlaamse Top-50 met zijn nieuwe single ‘Sara’. In het najaar start het tweede seizoen van ‘Niels Destadsbader klapt uit de biecht’ en kondigt hij aan dat ‘Niels & Wiels’ een vervolg krijgt in 4 exclusieve shows in Vlaanderen. ‘Tranen Met Tuiten’ is de volgende single en is te horen in de derde Kampioenenfilm ‘Kampioenen Forever’.

2018 start met een hoogtepunt wanneer Niels voor het tweede jaar op rij een M.I.A. wint. In een vierde jaargang van ‘Liefde Voor Muziek’ doorbreekt hij muzikale grenzen met covers van Helmut Lotti, Jasper Stervelinck, Coco Jr., K’s Choice, Silvy De Bie en Sharon den Adel. Tijdens dit populaire programma vult Niels, samen met boezemvriend Miguel Wiels, de Gentse Capitole, Kursaal Oostende, Ethias Theater Hasselt en de Antwerpse Stadsschouwburg met de theatershow ‘Niels & Wiels’. 2018 is ook het jaar waarin Niels 30 wordt en dat getal is dan ook de titel van zijn tweede album dat ter wereld komt op 30 mei 2018.

 

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen.
Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Niels Destadsbader

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

E-mail *

Datum event

Locatie event

Aanvang

Bericht: *