Niels Destadsbader

Niels Destadsbader

Exclusief bij Philippe Draps Entertainment
live optreden
op aanvraag

1 x 75 min.

presentatie / acte de présence
op aanvraag

Niels Destadsbader is te boeken bij Philippe Draps Entertainment

Foto: © Tom Van Waeleghem

Moeten we Niels Destadsbader nog voorstellen?

Singles ‘Hey Pa’, ‘Vandaag’ en ‘Speeltijd’ konden alvast rekenen op heel wat airplay. Zijn debuutalbum ‘Speeltijd’ haalde slechts twee maanden na de release platina (meer dan 20000 verkochte stuks!) én hij sleepte tevens een MIA in de wacht, naast een aantal andere bekroningen.

Niels Destadsbader is ook een uitstekend presentator. ‘Is er wifi in Tahiti?’, ‘Ligt er flan op de Mont Blanc?’ en ‘De Wensboom’ zijn druk bekeken programma’s en binnenkort gaat hij op zoek naar een nieuwe boysband in ‘The Band’ op VTM.

Live brengt Niels Destadsbader met zijn band songs uit ‘Speeltijd’ en verrast hij met aangename covers van persoonlijke helden.

Enkele weken geleden gaf hij tevens de aftrap van z’n nieuwe theatertour ‘Niels Destadsbader klapt uit de biecht‘.

Ook in 2017 zet Niels Destadsbader feesttenten, festivals en bedrijfsevenementen op zijn kop. Samen met zijn fantastische live band brengt hij nummers uit ’Speeltijd’, aangevuld met enkele verrassende covers.

 

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen.
Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Niels Destadsbader

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

E-mail *

Datum event

Locatie event

Aanvang

Bericht: *