Kurt Lotigiers

bandoptreden
€ 600

1 x 30 min.

Kurt Lotigiers heeft al lang geen introductie meer nodig aan het grote publiek, hij heeft zich als kwalitatieve live zanger ook al meermaals bewezen op meerdere grote podia. Hij kwam in de spotlights door zijn deelname aan Eurosong 2004 waar hij de zelfgeschreven ballade ‘My Heart’ zong.In 2006 bracht hij onder eigen label het nummer ‘The Only Girl’ uit met bijhorende videoclip. Kurt is één van de artiesten die ervan houdt om zijn eigen nummers te componeren en te voorzien van ludieke teksten met een idyllische touch.

Kurt is zowel geschikt voor een jong publiek als voor een publiek van middelbare leeftijd die van een kwalitatief en gevarieerd repertoire houdt. Met een mix van ambiance, rock, pop, disco en ballades weet deze allround performer menig publiek te bekoren.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen.
Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Kurt Lotigiers

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

E-mail *

Datum event

Locatie event

Aanvang

Bericht: *