Katarina

Katarina (The Voice Kids)

Bandoptreden
€ 1165

1 x 20 min.

De 13-jarige Katarina Pohlodkova heeft vanavond het derde seizoen van “The voice kids” gewonnen op VTM. Katarina, die deel uitmaakte van het team van ex-K3-zangeres Josje Huisman, krijgt een studiebeurs van 10.000 euro en mag een single uitbrengen.
Van de zes finalisten in de zangwedstrijd bleven er halverwege nog drie over: Katarina, Robin en Tim (foto onder). Abu, de 13-jarige Afghaanse vluchteling die door velen als de favoriet werd beschouwd, viel af in het eerste deel van de show.

De publieksjury mocht het finale oordeel vellen en zij kozen voor Katarina. Het meisje uit Ledeberg had in de audities veel indruk gemaakt met “I have nothing” van Whitney Houston. Josje noemde haar toen “Whitney Houston 2.0”. Haar versie van “I have nothing” wordt ook haar eerste single.

In de finale bracht Katarina onder meer “Zij gelooft in mij” van André Hazes en “Empire state of mind” van Jay-Z en Alicia Keys.

“Ik was echt in shock toen An Lemmens mijn naam uitsprak in de finale”, reageert de winnares. “Nooit had ik durven dromen dat ik “The voice kids” zou winnen. Het feit dat ik nu een eigen single mag uitbrengen, is echt geweldig. Om die te mogen inzingen in een professionele studio, dat was een ervaring uit de duizend.”

Katarina treedt in de voetsporen van eerdere winnaars Jens en Mentissa.

Wil je Katarina graag boeken voor een optreden?  Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen.
Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Katarina (The Voice Kids)

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

E-mail *

Datum event

Locatie event

Aanvang

Bericht: *