Hanny-D

op aanvraag

Hanny-D vierde op 20 februari 2011 vierde zij haar 4 jaar bestaan.
Ondertussen heeft ze een meezinger opgenomen als ambiancenummer voor de komende zomermaanden. Eén en ander is eigenlijk een vervolg op de eerste grote Hanny-D Show, waar zij een speciale act bracht met de mannen van “Hits On Tour”, onder de titel Hanny-Dieke, op de muziek van Dominique Van Wijlen (soeur Sourire). Het nummer werd herwerkt en noemt nu Dominieke.

De nieuwe clips stromen binnen en worden regelmatig uitgezonden op Ment TV.
Hanny-D werd « lieveling » van de week eerst met haar eigen nummer “De man uit mijn dromen” nadien met haar vorige single “Sacramento”.

Voor de eindjaarsfeesten 2011 brengt Hanny-D een nieuw full-album uit, met als titel “Herslepen “Diamanten”.
De full-cd omvat de meeste bekende liedjes “Van Toen” o.a. Que Sera, Da Doo Ron Ron, Doo Wah Diddy, Black is Black, Country Roads etc…

Intussen werd er hard geknokt aan een opvolger van “Herslepen Diamanten”. Het volgende album “Leven is mijn Leven” zal voorgesteld worden tijdens de volgende Hanny-D Show op 3 maart 2013.     

Ook Nederland heeft meer en meer interesse in de liedjes van Hanny-D. Zij kreeg er de bijnaam “De Coverkoninging der Lage Landen. Regelmatig neemt zij deel aan TV opnames, met haar Franse chansons.                                                                                                                                                 

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen.
Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Hanny-D

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

E-mail *

Datum event

Locatie event

Aanvang

Bericht: *