Freddy Birset

Freddy Birset Solo
€ 925

1 x 60 min. of 2 x 30 min.

Freddy Birset Trio
€ 1525

2 x 45 min. of 3 x 30 min.

Freddy Birset is een bijzondere vakman met een warme innemende persoonlijkheid. Hij vertolkt als geen ander de mooiste Franse liedjes. Meer dan 40 jaar staat Freddy Birset op de planken.

Hij zong als gitarist bij het orkest van Rocco Granata. Daarna 4 jaar croonen met een big band. In de jaren 80 buigt Freddy zich voor en over het Franse chanson. Hij deed het solo, in trio en zelfs met het Metropoolorkest (NL).In 2007 maakt Freddy de speciale muziekproductie BIM BIM. Broeder Jacob is een oud en bekend kinderliedje .Freddy Birset componeert een bossa nova bewerking. Hij maakt er een wereldnummer van in 10 talen. Naast Nederlands en Zuid Afrikaans vind je een Franse, Engelse, Portugese, Spaanse, Italiaanse, Duitse en Deense versie op de cd BIM BIM. Samen met zijn muzikale vrienden Marijn Devalck en Johny Voners wordt de muziekproductie Compagnons De La Chanson opgezet.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen.
Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Freddy Birset

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

E-mail *

Datum event

Locatie event

Aanvang

Bericht: *