Dynamite

op aanvraag

U bevindt zich nu in het land van DYNAMITE, Vlaanderens meest populaire Ambi-Dance act. Je kent onze jongens en meisjes natuurlijk al vanop TV en elders in de media, maar hier nogmaals kort samengevat het verhaal van hun bestaan, oftewel de Biografie. In 1999 scoorde DYNAMITE hun eerste hit met “Al wie da nie springt is homofiel”, nauwelijks een paar maanden later hadden ze hun tweede megahit te pakken met het legendarische “Sex met die blonde”, toen gemaakt voor Betty uit Big Brother en ondertussen een klassieker van formaat geworden op elke feest, fuif, kinder- en carnavalevenement.

In de zomer van 2002 was het pas echt goed raak! DYNAMITE leerde een hele natie “De pizzadans” aan. En met een nummer één notering in de internationale Top 50 en een ganse zomer lang de nummer 1 in Tien om te zien. Zo werden zij voorgoed verheven tot de ongekroonde koningen van het Vlaamse AMBI en KIDS-MUSIC. Of zoals een journalist Cisco van Dynamite noemde, “De Prins Van De Pulp”. Ook de opvolgers “Opblaaskrokodil”, “Bakske vol met stro” en “Idioot 3002” waren telkens een schot in de roos.

De zomer van 2003 is opnieuw de zomer van DYNAMITE, deze keer met de megaknaller “Ik heb een Toeter op mijn waterscooter” Maar bovenal blijft DYNAMITE vooral een groep die op het podium pas tot zijn recht komt en elke feesttent en evenement uit zijn dak laat gaan.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen.
Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Dynamite

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

E-mail *

Datum event

Locatie event

Aanvang

Bericht: *