De Planken

Planken zijn het favoriete materiaal van de timmerman, maar ook van handige papa’s. Je hebt ze nodig – de planken, maar ook de papa’s – als je een mooi tuinhuisje wil maken. Daarvoor gebruik je alleen de mooiste en heel rechte latten. Je wil immers dat je huisje er piekfijn uitziet en dat iedereen tevreden is!

Zo is het ook met die andere planken: De Planken, een leuke popgroep voor kinderen. Zij – de Planken, niet de papa’s – willen dat alle kinderen tevreden zijn en daarom spelen ze tijdens hun concerten alleen maar de mooiste liedjes.

In hun liedjesshow ‘…timmeren aan de weg’ wisselen de verschillende muziekstijlen elkaar razendsnel af. Dampende disco, ruige rock ’n roll, swingende samba of coole country, allemaal spetterende deuntjes die je zo kan meezingen, swingende songs waarbij je moeilijk kan blijven stilzitten. Zitten is trouwens een beetje verboden tijdens een Plankenshow…

live optreden
€ 1350
1 x 60 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

De Planken op uw event?

Boek nu

Boek nu De Planken

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

E-mail *

Datum event

Locatie event

Aanvang

Bericht: *