De Bende

Exclusief bij Philippe Draps Entertainment
live optreden
€ 3100

1 x 60 min.

De Bende met Piet Piraat
€ 4500

live optreden 1 x 60 min. (incl. gastoptreden 1 x 30 min.)

De Bende met Mega Mindy
€ 5975

live optreden 1 x 60 min. (incl. gastoptreden 1 x 30 min.)

De Bende met Plop
€ 5975

live optreden 1 x 60 min. (incl. gastoptreden 1 x 30 min.)

De Bende - 5 jaar

De Bende bestaat vijf jaar en dat vraagt om een feestje. Correctie: dat vraagt om niet zomaar een feest! Veel feest! Groot feest! Met de Grote F! Zoals in Fantastische Formidabele Fuif! Kortom: F-F-FEEST!

Wie De Bende al aan het werk zag op het podium, weet dat Lisa Michels (K3 zoekt K3) & Joyce Beullens (Studio 100 TV) samen met hun muzikanten de zotste toeren uithalen om iedereen aan het zingen, dansen & springen te krijgen. Van de coolste kleuter tot de hipste papa en zelfs de zotste oma!

Maar nu is het hek van de dam. 5 jaar is meer dan een goeie reden om te F-F-Feesten en De Bende tovert zichzelf live om tot Mega Party Machine die een hyperbesmettelijk Feestvirus verspreidt… hou je dus klaar voor 1 uur hits voor kids, non stop tot je kaken stijf staan van het lachen en meebrullen!

Op speciale aanvraag komen zelfs bekende vrienden als Piet Piraat, Mega Mindy of Kabouter Plop meeswingen op het podium. Zo onweerstaanbaar is De Bende

Mis het F-F-Feest van het jaar dus niet!

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen.
Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu De Bende

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

E-mail *

Datum event

Locatie event

Aanvang

Bericht: *