David Vandyck

David Vandyck

Bandoptreden (weekdagen)
€ 995

1 x 40 min.

bandoptreden (vrijdagavond & weekend)
€ 1295

1 x 40 min.

gastoptreden
€ 1345

incl. één repetitie

Live optreden
€ 3560

2 x 45 min. 1 x 90min.

Kerstconcert
€ 4860

live optreden 1 x 90 à 120 min. (incl. PA)

David Vandyck

In 2007 bracht hij zijn eerste cd-single uit, Viva la Fiësta. Zijn doorbraak kwam er in 2011 toen hij met zijn debuutsingle Een superlange nacht een hit had in Vlaanderen. Dit nummer stond 4 weken in de Ultratop 50 genoteerd. Vandyck sloot vervolgens een contract met het label Vlaamse Sterren van CNR Records.
Met het lied Met heel mijn hart, een compositie van David zelf, samen met Chris Van Roosendaal en Leo Caerts scoort David zijn allereerste nummer 1-hit in de Ultratop Vlaamse Top 10. In februari 2014 verschijnt de single Zolang het liefde is, de voorbode van het gelijknamige album. Later in datzelfde jaar verschijnt de single Zomerzon, maar het is met Waar jij ook gaat, een duet met Corry Konings, dat David scoort bij het grote publiek. Maar liefst 15 weken staat het duo genoteerd in de Ultratop Vlaamse Top 50 en behaalt daarmee een mooie 3de plaats.
2015 staat in het teken van zijn grote voorbeeld, Will Tura. Met zijn tribute plaat, David Vandyck Zingt Will Tura, krijgt Vlaanderen voor het eerst een hele andere David te zien. Een live artiest die met klasse een ode brengt aan de meester van het Vlaamse lied tijdens een bijhorende uitverkochte theatertournee doorheen Vlaanderen. Met het gelijknamige album, dat onder eigen label wordt uitgebracht, staat David Vandyck maar liefst 32 weken lang in de Ultratop hitparades.

David ontpopt zich intussen verder als een echte live artiest en schrijft als auteur/componist in 2016 mee aan zijn zomersingle Voel de beat, die op heel wat airplay kan rekenen op de Vlaamse radio’s.
In het najaar van 2016 volgt het dubbelalbum, Live in concert, met bijhorende DVD ter ere van 10 jaar carrière. Een album waarmee David Vandyck binnenkomt op 1 als best verkochte plaat in de Ultratop 40 van Belgische albums.
In het najaar van 2016 volgt naast een kerstsingle ook een (kerst-)tournee van 6 winteravonden langs Vlaamse culturele centra en enkele kerken. Samen met Koen Crucke brengt David Vandyck de kerstsingle Jingle Bell Rock uit waarmee ze als eerste en enige Belgische productie worden scoren in de top 10 van de Ultratop Kerstmis Top 50 van 2016.
2017 wordt voor David Vandyck opnieuw een belangrijk jaar, vol verandering en vooral met nu reeds meer dan 110 optredens op het agenda. Ambiance verzekerd!

 

David Vandyck is te boeken bij Philippe Draps Entertainment.

 

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen.
Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu David Vandyck

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

E-mail *

Datum event

Locatie event

Aanvang

Bericht: *