Cleymans & Van Geel

De bloedbroeders Jelle Cleymans en Jonas Van Geel hebben samen met een formatie professionele muzikanten een covergroep in elkaar gestoken die maar 1 doel heeft: uw feest/event/festival op zijn kop zetten. De eigenzinnige interpretaties die ze geven aan talloze, onsterfelijke Nederlandstalige hits maakt van uw happening een knallende party. Het repertoire gaat van Gorki tot Clouseau, van Frank Boeijen tot Borsato, van Rob de Nijs tot Raymond van het Groenewoud en ga zo maar door….

De spitsvondige interactie tussen Jelle & Jonas zorgt regelmatig voor hilarische toestanden. Geen enkel optreden is dus hetzelfde. Vingertje in de lucht, bierfles in de hand en alles geven: ambiance verzekerd!

Met Cleymans & Van Geel gaat het dak er af!

 

live optreden
€ 6950
1 x 90 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Cleymans & Van Geel op uw event?

Boek nu

Boek nu Cleymans & Van Geel

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

E-mail *

Datum event

Locatie event

Aanvang

Bericht: *