Boycode

bandoptreden
€ 1950

1 x 40 min.

Vlaanderen heeft eindelijk nog eens een eigen boysband, en wat voor één!
Boycode is vanaf nu dé code voor kids en teenagers! Uit een tweehonderdtal kandidaten selecteerde Kelly Pfaff het Vlaamse antwoord op One Direction.

Met de single ‘Dizzy’ maakten Lennert, Mattias, Gregory en Timmy immers hun debuut en ze pakten er meteen playlists mee over heel Vlaanderen waaronder marktleider Radio 2! Hit na hit werd toegevoegd aan het lijstje. De jongens zijn niet weg te slaan uit diverse tv-programma’s, groeien de social media platforms zienderogen én staat er een full album op de planning voor release!

On stage brengt Boycode de eigen songs, maar ook enkele herkenbare wereldhits van hun grote idolen Take That, Westlife en Boyzone! De aandacht uit het buitenland lonkte al snel. Boycode is big in China! Onlangs gingen de jongens op promotour door het land. Wat bedoeld was als een kleine verkennende tour is uitgegroeid tot een absurd avontuur waar zeker nog een gevolg aan gaat komen!

Ondertussen loopt Vlaanderen meer dan warm voor het viertal!

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen.
Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Boycode

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

E-mail *

Datum event

Locatie event

Aanvang

Bericht: *