Bandits

live optreden
€ 3950

1 x 60 min.

Bandits boeken bij Philippe Draps Entertainment

Bandits is een ambitieuze Belgische band met een sterke en kwalitatieve live-reputatie. What you see is what you get: de band zorgt altijd voor veel energie en een feel-good vibe, zowel op het podium als daarbuiten. Bandits speelt Engelstalige, dansbare uplifting popmuziek met een flinke dosis rock & roll, wat hen authentiek en toegankelijk maakt voor een zeer breed publiek. De band bestaat uit Jasper Publie (20), Toon Smet (19), Tim Tielemans (18), Thomas Van Achteren (21) en sinds de zomer van 2016 ook uit Neil Akenzua (23) die op keyboards mee zorgt voor een hedendaagse popsound.

Bandits werd opgericht in 2011, maar op dat moment waren de bandleden al 4 jaar samen bezig. Een aantal hoogtepunten uit hun carrière so far zijn het live-concert ‘Bandits & Friends’ in de Lotto Arena, de samenwerking met Thé Lau in het Sportpaleis, tweede worden in de nationale finale van Eurosong, de theatertour ‘Back To Basics’ en de clubtour ‘Helden!’ waar de band ondermeer met Bart Peeters op het podium stond.

De band brengt een wervelende live-show met eigen Engelstalig werk, aangevuld met een aantal herkenbare covers en spitsvondige meezingbare medleys.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen.
Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Bandits

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

E-mail *

Datum event

Locatie event

Aanvang

Bericht: *